De Pre-Suikerrock party van Opera Bar trekt jaarlijks al heel wat volk aan.
Volledig scherm
De Pre-Suikerrock party van Opera Bar trekt jaarlijks al heel wat volk aan. © RV

Opera Bar start het Suikerrockweekend op met de Pre-Suikerrock Party

  1. ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldigde weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

    ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldig­de weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

    Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Net als dinsdag komen vandaag nog een rist moraliteitsgetuigen aan het woord.
  2. Twintig ooien blijven eenzaam achter na diefstal van ram

    Twintig ooien blijven eenzaam achter na diefstal van ram

    In een weide aan de Hamelendreef in Tienen stelde men maandag wel een erg vreemde diefstal vast. Uit een weide werd een ram gestolen. De eigenaars hadden zaterdag nog al hun schapen, 20 ooien en één ram, geteld. Toen ze maandag op de weide kwamen stelden ze vast dat de ram gestolen was. De politie die ter plaatse werd geraagd stelde vast dat de omheining geforceerd was door de daders. Zij voeren verder onderzoek naar de vreemde diefstal.