Het stadspark van Tienen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stadspark van Tienen. © Bollen

Op huizenjacht in... Tienen: “Een stad in volle ontwikkeling, het gaat er alleen maar mooier worden”

TienenOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Tienen in het prachtige Hageland.

 1. Ree overleeft aanrijding niet, twee wagens delen in de brokstukken
  Tienen/Linter/Geetbets

  Ree overleeft aanrijding niet, twee wagens delen in de brokstuk­ken

  Op de Neerlintersesteenweg reed zondag rond 13.15 uur een bestuurder richting Neerlinter toen er plots een ree uit de berm dook en de baan opliep. De bestuurder kon het dier niet ontwijken, en door de klap werd de ree ook nog eens tegen een tegenligger gekatapulteerd. Het dier overleefde de aanrijding niet en de twee wagens raakten beschadigd. De bestuurders, een 65-jarige man uit Geetbets en een 62-jarige man uit Linter, bleven ongedeerd.
 2. 5 tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: van picknicken in een historische abdij tot openluchtcinema in een stadspark
  PREMIUM

  5 tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: van picknicken in een histori­sche abdij tot openlucht­ci­ne­ma in een stadspark

  Nog geen plannen dit weekend en geen zin om thuis te blijven? Dan helpt onze redactie je op weg met deze weekendtips in Leuven en omstreken tijdens het weekend van 31 juli en 1 augustus. School je op één dag om tot piloot, picknick met familie en vrienden in een historische abdij of verwarm je aan de zomerse hits van Kapitein Winokio en zijn muziekmatrozen.