Jacques Kinnaer en Bart Debbaut kondigen het tweede seizoen van Klassiek in de Kapel aan.
Volledig scherm
Jacques Kinnaer en Bart Debbaut kondigen het tweede seizoen van Klassiek in de Kapel aan. © Bollen

Ook Tiense horeca betrokken bij tweede concertreeks Klassiek in de Kapel

De hele coronacrisis heeft de cultuursector in een diepe rouw geduwd. Concerten werden geannuleerd en het is nog steeds koffiedik kijken wanneer er opnieuw concerten kunnen en mogen plaatsvinden. Toch pakt Klassiek in de Kapel nu al uit met een nieuw tweede concertseizoen 2020-2021.

 1. Frituur/Eethuis De Plek krijgt nieuwe uitbaters én nieuwe naam: “Amper getwijfeld toen ik het aanbod kreeg om de zaak over te nemen”
  Kumtich

  Frituur/Eethuis De Plek krijgt nieuwe uitbaters én nieuwe naam: “Amper getwijfeld toen ik het aanbod kreeg om de zaak over te nemen”

  Maarten (29) en Ben (30) baten weldra brasserie-frituur Cumptich uit in het voormalige gemeentehuis van Kumtich aan het Sint-Gillispein. Afgelopen weekend kon je er nog terecht bij restaurant De Plek voor een afhaalmenu, maar zij besloten recent een punt te zetten achter hun onderneming. “Ik heb amper getwijfeld toen ik het aanbod kreeg om de zaak over te nemen”, zegt Maarten.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen