Stefan Martens (l.), coördinator in het vaccinatiecentrum van Tienen.
Volledig scherm
Stefan Martens (l.), coördinator in het vaccinatiecentrum van Tienen. © Bollen

Onder de grens van 30 jaar in vaccinatiecentrum van Tienen

TienenIn Oost-Brabant blijft de vaccinatiecampagne op volle toeren draaien. In tal van centra starten ze deze week met het inenten van dertigjarigen. In Landen zijn alle uitnodigingen verstuurd tot en met het geboortejaar 1988. In Tienen duiken ze zelfs onder de grens van dertig jaar en werden al de mensen die geboren zijn in 1992 uitgenodigd. “Sinds vorige week werken we op de maximumcapaciteit”,  vertelt Stefan Martens, coördinator in het Tiens vaccinatiecentrum.

  1. Lukt het Noël om fietstocht van 950 kilometer af te leggen in 8 dagen en zo tienduizend euro op te halen voor slachtoffers watersnood? “Ik fiets de Maas af, tot aan haar bron”
    PREMIUM
    Boutersem

    Lukt het Noël om fietstocht van 950 kilometer af te leggen in 8 dagen en zo tiendui­zend euro op te halen voor slachtof­fers watersnood? “Ik fiets de Maas af, tot aan haar bron”

    Noël Beckers (53) uit Boutersem is zoals zovelen diep in het hart geraakt door de slachtoffers van de watersnood in het zuiden van ons land. Ook wil Noël op zijn eigen manier een steentje bijdragen. Morgen, zaterdag 31 juli, start hij aan een 8-daagse tocht van aan de monding van de Maas tot aan de bron. Hij volgt hierbij de oevers van de Maas en zal dus ongeveer 950 kilometer afleggen. Met zijn fietstocht wil Noël geld inzamelen: per kilometer kan je 10 euro storten. Het geld zal hij schenken aan het Rode Kruis, dat het zal gebruiken om de getroffen gezinnen te steunen.