De stad wil haar tijd nemen om samen met alle Tienenaars het beleid voor de toekomst te bepalen.
Volledig scherm
De stad wil haar tijd nemen om samen met alle Tienenaars het beleid voor de toekomst te bepalen. © Bollen

Nog geen concreet beleidsplan, wel vier beleidsthema’s

De Tiense coalitie van CD&V, N-VA, Groen en Open Vld heeft samen met de administratieve diensten vier beleidsthema’s vastgelegd. Die moeten de basis vormen voor de concrete invulling van het meerjarenplan 2021-2026. “We willen met deze thema’s naar de Tienenaars trekken om zo samen een toekomstvisie uit te schrijven”, zegt burgemeester Katrien Partyka (CD&V).

1 reactie

 • Logist Marcel

  2 jaar geleden
  Na vier en half jaar er niet in slagen om beleidsplan op te maken sic !!?
 1. Fietser naar ziekenhuis na aanrijding op parking
  Tienen

  Fietser naar ziekenhuis na aanrijding op parking

  In de Getestraat in Tienen raakte maandag een fietser gewond. Op de parking van een warenhuis verliet rond 12.20 uur de bestuurder van een wagen achterwaarts zijn parkeerplaats. Hij merkte echter de fietser die zich net op de parking begaf niet tijdig op. Hierdoor kwam de fietser ten val. De 64-jarige man raakte gewond aan de schouder en werd ter verzorging en verdere controle overgebracht naar de spoeddienst van het ziekenhuis. De bestuurder van de wagen bleef ongedeerd.
 2. Stad Tienen geeft lokaal talent een podium met Buurtbubbels
  Tienen

  Stad Tienen geeft lokaal talent een podium met Buurtbub­bels

  Stad Tienen maakt werk van een alternatief zomerprogramma met onder meer het project Buurtbubbels. Wijkraden, straatverenigingen of tijdelijke groeperingen van inwoners van een bepaalde straat in Tienen kunnen met Buurtbubbels tijdens de zomer een optreden van lokaal talent programmeren. De stad richt zich daarom op lokale artiesten die graag op een veilige manier willen optreden tijdens de zomermaanden. Alle artistieke disciplines komen in aanmerking. De enige voorwaarde is dat de artiest in Tienen woont of een duidelijke link heeft met de stad hebben. De artiesten moeten zelf over het nodige materiaal voor hun optreden of animatie beschikken, maar kunnen ondersteuning verkrijgen via de uitleendienst. Je kan tot en met dinsdag 24 mei 2021 om 12.00 uur je kandidatuur indienen via www.tienen.be/lokaal-talent. Op deze website vind je ook alle voorwaarden terug om te mogen deelnemen.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas