Hoofdverpleegkundige radiologie, Stefan Swartenbroeck, in de trailer waar de voorlopige CT scanner is opgesteld.
Volledig scherm
Hoofdverpleegkundige radiologie, Stefan Swartenbroeck, in de trailer waar de voorlopige CT scanner is opgesteld. © Bollen

Nieuwe CT scanner voor RZ H.Hart ziekenhuis : “Voordeel voor dokters en patiënten”

TienenHoewel het RZ H.Hart ziekenhuis volop met de plannen bezig is van het nieuwe ziekenhuis dat er in 2027 zal staan, investeert het vandaag in een nieuwe CT scanner. De afbraakwerken van het ‘oude’ toestel van amper acht jaar, is maandag begonnen. Het nieuwe gesofisticeerde toestal zal op 20 december in gebruik genomen worden. CT-onderzoeken gaan gewoon door, want ook daar heeft het ziekenhuis een oplossing voor.

  1. Johan Van Schaeren blikt terug op 20 jaar Cinema ZED: “Louis Theroux was zo populair dat we bodyguards moesten inzetten”
    PREMIUM
    Leuven

    Johan Van Schaeren blikt terug op 20 jaar Cinema ZED: “Louis Theroux was zo populair dat we bodyguards moesten inzetten”

    Toen Johan Van Schaeren (49) als prille twintiger met een aantal gelijkgestemde cinemafielen vzw Fonk uit de Leuvense klei stampte, durfde hij niet dromen van drie bioscoopzalen. Ondertussen heeft Cinema ZED –onderdeel van vzw Fonk- twintig jaar op de teller en passeerden meerdere grote namen de revue, waaronder Michaël R. Roskam en Louis Theroux. “Toen Louis de tweede keer op bezoek kwam, kregen we dreigementen van Scientology”, aldus Johan Van Schaeren.