Hoofdverpleegkundige radiologie, Stefan Swartenbroeck, in de trailer waar de voorlopige CT scanner is opgesteld.
Volledig scherm
Hoofdverpleegkundige radiologie, Stefan Swartenbroeck, in de trailer waar de voorlopige CT scanner is opgesteld. © Bollen

Nieuwe CT scanner voor RZ H.Hart ziekenhuis : “Voordeel voor dokters en patiënten”

TienenHoewel het RZ H.Hart ziekenhuis volop met de plannen bezig is van het nieuwe ziekenhuis dat er in 2027 zal staan, investeert het vandaag in een nieuwe CT scanner. De afbraakwerken van het ‘oude’ toestel van amper acht jaar, is maandag begonnen. Het nieuwe gesofisticeerde toestal zal op 20 december in gebruik genomen worden. CT-onderzoeken gaan gewoon door, want ook daar heeft het ziekenhuis een oplossing voor.

 1. Legendarisch café ‘den Os’ over te nemen: “Ooit zopen stakende mijnwerkers mijn frigo’s leeg... maar achteraf betaalden ze braafjes de rekening”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  Legenda­risch café ‘den Os’ over te nemen: “Ooit zopen stakende mijnwer­kers mijn frigo’s leeg... maar achteraf betaalden ze braafjes de rekening”

  Groot nieuws uit de Leuvense horeca, want André Van Der Eeken gaat binnen enkele maanden met pensioen. ‘Dré van den Os’ is de cafébaas die al 35 jaar het gele goud laat stromen in volkscafé In Den Vetten Os op de Kapucijnenvoer. “Nu het einde stilaan nadert, komen er veel herinneringen bovendrijven. ‘Table diving’ bijvoorbeeld, dat was echt hilarisch”, vertelt de bekende cafébaas. Tijd voor anecdotes en André verraadt ook aan welke voorwaarden de kandidaat-overnemer moet voldoen.