De vernieuwde Grote Markt is dan wel mooi, de sfeerverlichting is nog niet in werking.
Volledig scherm
De vernieuwde Grote Markt is dan wel mooi, de sfeerverlichting is nog niet in werking. © Bollen

Niet enkel toilet, ook sfeervolle verlichting van vernieuwde grote markt loopt vertraging op: “Tegen zomer genieten van twintig tinten wit”

TienenDe feestelijke heropening van de vernieuwde Grote Markt was werkelijk een schot in de roos. Helaas waren niet alle afwerkingen en details klaar. Zo is het eerste en enige openbare, toegankelijk toilet, nog steeds niet in gebruik. Maar ook de verlichting van de historische gebouwen is nog niet klaar.  Eerst waren er problemen met de levering van de armaturen, vervolgens met de aannemer. “We moeten geduld hebben, maar het zal mooi zijn.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.