Net over het brugje aan de overzijde van de straat hangt het gele papier voor de komst van een tankstation uit.
Volledig scherm
Net over het brugje aan de overzijde van de straat hangt het gele papier voor de komst van een tankstation uit. © VDT

Negatief advies voor tankstation Hamelendreef

Het schepencollege van de stad Tienen geeft een negatief advies aan de vergunningsaanvraag van Shell voor het bouwen van een tankstation voor vrachtverkeer langs de Hamelendreef. Tijdens het openbaar onderzoek werden er 56 bezwaarschriften tegen deze vergunning ingediend.

1 reactie

  • Peter Bruyninckx

    2 jaar geleden
    Goede zaak,het industries terrein in Tienen is norm groot waar geen woningen staan,dus plaats genoeg om dit in te planten,Neen,naast een woonzone willen ze dat zetten.Ik begrijp het soms niet meer.
  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.