Wigwamis enorm blij met de financiële steun van Affilips zodat ze de werking op een duurzame wijze kunnen continueren en deze kinderen en gezinnen de zorg en ondersteuning kunnen bieden.
Volledig scherm
Wigwamis enorm blij met de financiële steun van Affilips zodat ze de werking op een duurzame wijze kunnen continueren en deze kinderen en gezinnen de zorg en ondersteuning kunnen bieden. © Wigwam

N.V. Affilips uit Tienen steunt Wigwam in het gevecht tegen kinderarmoede

TienenAffilips heeft een uitstekende reputatie als fabrikant van hoogwaardige legeringen op basis van koper, aluminium, nikkel, zink en lood. Het gebruik van gerecycleerd materiaal, biedt zowel economische als ecologische voordelen. Affilips heeft zich ontwikkeld tot een van ‘s werelds meest geavanceerde specialisten op het gebied van moederlegeringen die door haar klanten verwerkt worden in ‘high demanding’ toepassingen. De Heer Van Geerteruy, de directie, de aandeelhouders en de medewerkers van NV Affilips hebben echter ook aandacht voor diegenen in onze samenleving, die minder kansen hebben. Een prachtig voorbeeld van hoe succesvol privaat ondernemen, dankzij de warme ingesteldheid van de bestuurders en de aandeelhouders, van grote betekenis kan zijn voor de welzijns- en zorgsector.