De motorrijder werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
De motorrijder werd overgebracht naar het ziekenhuis. © Bollen

Motorrijder gewond bij ongeval

Tienen/Scherpenheuvel/LinterOp de kruising van de Hamelendreef met de Oplintersesteenweg in Tienen gebeurde vrijdag rond 7.55 uur een ongeval. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Gewijzigde verkeerssituatie door Tiens kampioenschap tijdrijden
  Tienen

  Gewijzigde verkeerssi­tu­a­tie door Tiens kampioen­schap tijdrijden

  Nu zondag wordt het Tiens kampioenschap tijdrijden georganiseerd door Fietsersbond Tienen. Volgende straten zullen van 13 tot 20 uur afgesloten worden: Waaibergstraat, Veldbornstraat, Alexianenweg en Academiestraat. Het onderste gedeelte van de Gilainstraat en de Grote Markt tussen het kruispunt met de Academiestraat en de Gilainstraat worden afgesloten voor verkeer van 10 tot 20 uur. Het bestaande eenrichtingsverkeer in de Ooievaarstraat wordt opgeheven en vervangen door eenrichtingsverkeer vanaf het kruispunt met de Academiestraat in de richting van het kruispunt met de Kapelstraat.