Minister Van den Heuvel maakt bovendien bijkomende middelen vrij om appels en peren van bij ons extra te promoten op de binnenlandse markt
Volledig scherm
Minister Van den Heuvel maakt bovendien bijkomende middelen vrij om appels en peren van bij ons extra te promoten op de binnenlandse markt © Bollen

Minister Van den Heuvel kondigt extra steun aan voor de fruittelers

Minister van Landbouw Koen Van den Heuvel (CD&V) zal bijkomende maatregelen nemen om de liquiditeitspositie van de fruitbedrijven te verbeteren. Dat heeft hij vandaag bekend gemaakt tijdens een bezoek aan Fruit Vanhellemont in Tienen en het Proefcentrum Fruitteelt in Sint-Truiden. 

0 reacties

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Tienenaar betrapt met honderd xtc-tabletten op studentenkot
  Tienen

  Tienenaar betrapt met honderd xtc-tabletten op studenten­kot

  In Diepenbeek heeft de politie Limburg Regio Hoofdstad op een studentenkot zeker honderd xtc-tabletten en een grote som geld aangetroffen. Een 24-jarige man uit Tienen werd opgepakt. De man is niet aan zijn proefstuk toe, vorig jaar betrapte de politie de man al met een dealershoeveelheid drugs. Toen werd hij reeds verdacht van de verkoop van verschillende soorten drugs. Deze week werd hij betrapt op zijn studentenkot waar hij de drugs had verstopt, maar een drugshond van de politie kon deze snel vinden. Intussen is de man voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden.
 3. Iedere dinsdag zitdag commissie voor juridische bijstand
  Tienen

  Iedere dinsdag zitdag commissie voor juridische bijstand

  Vanaf april zal de Commissie voor Juridische Bijstand (CJB) elke dinsdag van 14 tot 15 uur een zitdag houden in het Sociaal Huis in Tienen voor gratis eerstelijnsadvies. Tijdens deze permanentie wordt door een advocaat een eerste advies verstrekt aangaande juridische vragen van burgers. Meer informatie over de juridische bijstand die je kan aanvragen vind je op deze website. Een afspraak maken kan via het nummer 016 80 11 11.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief