Mike (links) en zijn kompaan op de set van 'Tunnel', de tweede film van de Buurtpolitie.
Volledig scherm
Mike (links) en zijn kompaan op de set van 'Tunnel', de tweede film van de Buurtpolitie. © Foto Vanessa Dekeyzer

Mike Grondy speelt boef in Buurtpolitiefilm

TIENENOp 7 februari komt de tweede Buurtpolitiefilm 'De Tunnel' uit. Zanger, presentator en acteur Mark Grondelinckx (55), ofwel Mike Grondy, neemt een van de hoofdrollen op zich. "Ik speel zoals gewoonlijk de boef. Hoe dat komt? Ik denk dat ik gewoon een boevengezicht heb. Maar ik vind dat niet erg, zolang ik me maar kan uitleven."

 1. De Kanaalgravers zijn weer compleet maar waar komen ze uiteindelijk terecht? “Huidige locatie niet mogelijk want daar komt wellicht een watertuin”
  PREMIUM

  De Kanaalgra­vers zijn weer compleet maar waar komen ze uiteinde­lijk terecht? “Huidige locatie niet mogelijk want daar komt wellicht een watertuin”

  Toen één van de zes kanaalgravers spoorloos verdween, zat kunstenaar Willy Peeters met de handen in het haar. Ook de stad Leuven zat verveeld met de mysterieuze verdwijningszaak. Uiteindelijk zat er niets anders op dan een nieuwe figuur te maken en die vervoegde zopas de vijf overgebleven kanaalgravers. Het kunstwerk is dus weer compleet maar door de heraanleg van de Vaartkomoevers duikt er een nieuw probleem op: waar komen de kanaalgravers uiteindelijk terecht?
  Leuven
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.