Het openingsweekend van ‘Wintermagie’ belooft een gezellige drukte met zich mee te brengen.
Volledig scherm
Het openingsweekend van ‘Wintermagie’ belooft een gezellige drukte met zich mee te brengen. © RV

Meer dan 10.000 tickets voor Magische Winterdroom de deur uit

Tienen‘Een magische winterdroom’ is een niet te missen driedimensionaal klank- en lichtspel op de O.L.V.-ten- Poelkerk dat zich dit weekend afspeelt op de Grote Markt in Tienen. Voor deze unieke voorstelling gingen al meer dan 10.000 tickets over de virtuele toonbank. Het openingsweekend van ‘Wintermagie’ belooft een gezellige drukte met zich mee te brengen. Wil je er bij zijn? Vergeet dan niet om gratis tickets te bestellen.

 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”