Van links naar rechts: zorgpastores Jeroen Thomas en Bart de Bakker, dr. An Haekens, coördinator Luc Bemelmans en pastor Judith Cockx.
Volledig scherm
Van links naar rechts: zorgpastores Jeroen Thomas en Bart de Bakker, dr. An Haekens, coördinator Luc Bemelmans en pastor Judith Cockx. © Alexianen zorggroep Tienen

Medisch directeur Alexianen Zorggroep Tienen wint ‘Prijs van Spirituele zorg 2021'

TienenAn Haekens (53), medisch directeur en beleidsarts binnen de Alexianen Zorggroep Tienen, heeft de ‘Prijs voor Spirituele zorg 2021' ontvangen. De Beroepsvereniging voor Zorgpastores reikt deze prijs jaarlijks uit aan mensen die oog hebben voor de spirituele dimensie in de zorg.

 1. Affiche Factory of Sweetness bijna compleet
  Tienen

  Affiche Factory of Sweetness bijna compleet

  De afgelopen weken raakte het zaterdag- en zondagprogramma bekend voor Factory of Sweetness en nu weten we ook welke artiesten het festival op vrijdag openen. De organisatie koos voor twee iconen uit de Belgische electro-rockscene: Compact Disk Dummies en GOOSE. Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average. zal de after party voor zijn rekening nemen. Met een nieuwe portie namen is de affiche van Factory of Sweetness ei zo na compleet. Daarnaast liet de organisatie weten dat er binnenkort nog twee nieuwe namen zullen volgen. Het festival zal doorgaan in het T-Center van de Tiense Suikerraffinaderij tijdens het eerste weekend van september.
 2. Grand Slam Tienen blijft maar groeien, ook in coronatijden: “Onze zes padelvelden waren bijvoorbeeld ook tijdens lockdowns van ‘s ochtends tot ‘s avonds volgeboekt”
  PREMIUM
  Tienen

  Grand Slam Tienen blijft maar groeien, ook in coronatij­den: “Onze zes padelvel­den waren bijvoor­beeld ook tijdens lockdowns van ‘s ochtends tot ‘s avonds volgeboekt”

  Sportcentrum Grand Slam in Tienen zag tijdens de coronacrisis haar ledenbestand alsmaar uitbreiden. Recent verhuisden ze één van hun tennisterreinen naar de overkant opdat de spelers optimaal gebruik kunnen maken van de infrastructuur. Daarnaast blijven ze ook investeren in hun padelaccommodatie en kan je er ook terecht voor badminton, fitness, indoor soccer en squash. Eigenaar Kristof Geeraerts (48) en voorzitter-bestuurder Johan Van Den Bosch (64) staan ons graag te woord over de positieve evolutie van het sportcomplex.