De Donystraat wordt een nieuwe woonbuurt van Matexi.
Volledig scherm
De Donystraat wordt een nieuwe woonbuurt van Matexi. © RV

Matexi plant infoavond over project Donystraat

Matexi is volop gestart met de ontwikkeling van de nieuwe stadsbuurt aan de Donystraat in Tienen. Na ’t Lycée is dit de tweede binnenstedelijke ontwikkeling in het centrum van Tienen. Op woensdag 5 juni kom je er alles over te weten op de infoavond.

  1. ASSISEN. Beschuldigde (74) die ex-paracommando neerstak met koksmes na jarenlange burenruzie: “Hij was aan het roepen, tieren en obscene gebaren aan het maken”

    ASSISEN. Beschuldig­de (74) die ex-paracomman­do neerstak met koksmes na jarenlange burenruzie: “Hij was aan het roepen, tieren en obscene gebaren aan het maken”

    Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit zijn koffer. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Beschuldigde Putseys, ondertussen 74 en vrij zonder voorwaarden, werd maandag verhoord over de feiten door assisenvoorzitter Peter Hartoch. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams.