Elke Arnouts en Nico Janssis van de kousenkraam.
Volledig scherm
PREMIUM
Elke Arnouts en Nico Janssis van de kousenkraam. © Bollen

Marktkramers blij om terug op wekelijkse markt te staan : “Hopelijk gebruiken mensen hun verstand, een derde golf kunnen we echt niet meer aan”

TienenNiet- essentiële producten zoals kleding of huishoudproducten mochten vanaf vandaag  terug verkocht  worden. op wekelijkse markten, ook dus op de dinsdagmarkt. Heel wat kramers en bezoekers haalde opgelucht adem. Al gooide het regenweer toch wel roet in het eten. Marktkrameers Elke en Nico zijn er niet echt gerust in. “We horen van heel wat mensen dat ze zich absoluut niet aan de veiligheidsmaatregelen houden, zeker al niet met kerst. Hopelijk krijgen we geen derde golf, want nog eens verplicht thuis zitten is niet haalbaar.”

 1. Jongste gepensioneerdenvoorzitter was Hoegaardier Ivan Laloup: “Op mijn 21ste nam ik leiding ‘Jong van Hart’ over”

  Jongste gepensio­neer­den­voor­zit­ter was Hoegaar­dier Ivan Laloup: “Op mijn 21ste nam ik leiding ‘Jong van Hart’ over”

  Zowel in ons blad als op het VTM-nieuws verscheen een bijdrage over Arno Pirolo, gemeenteraadslid van sp.a in Halle en actief bestuurslid in verschillende plaatselijke verenigingen. Op zijn 25ste werd hij voorzitter van S-Plus Bond Achille Van Acker, de grootste seniorenvereniging van Halle en de Zennevallei. Hij maakte er zelf melding van dat hij weet had van iemand die al op zijn 21ste voorzitter werd van een gepensioneerdenbond. Arno Pirolo dacht dat het een Tienenaar was, maar het ging om Hoegaardier Ivan Laloup.
 1. Meisje (12) loopt beenbreuk op bij oversteken
  Tienen

  Meisje (12) loopt beenbreuk op bij oversteken

  Op de Goossensvest in Tienen is woensdagochtend rond 8 uur een ongeluk gebeurd. Aan het zebrapad ter hoogte van de bushalte stak een 12-jarig meisje uit Tienen over. De bestuurster van een wagen die in de file wilde aanschuiven merkte het overstekende kind echter te laat op omdat het meisje achter een bus overstak. Een aanrijding was onvermijdelijk en het kind liep een beenbreuk op. Ze werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de wagen, een 50-jarige vrouw uit Tienen, bleef ongedeerd.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo