Het viergeslacht uit Oplinter.
Volledig scherm
Het viergeslacht uit Oplinter. © Karin Nijns

Loes maakt viergeslacht in Oplinter compleet

OplinterOp 8 november 2020 schonk Stefanie het leven aan haar dochter Loes. Daarmee is de familie ook een viergeslacht rijker. Dat vertelt de fiere grootmoeder Karin Nijns aan onze redactie.

 1. Bart zet Leuvense speurders aan het werk : “In ‘Quatre Mains’ is Elisabethwedstrijd een echte thriller”
  Tienen / Zoutleeuw

  Bart zet Leuvense speurders aan het werk : “In ‘Quatre Mains’ is Elisabeth­wed­strijd een echte thriller”

  Auteur Bart Debbaut, in het dagelijkse leven zaakvoerder van een herenkledingzaak in het centrum van de stad, heeft een patent op actuele thrillers. Nadat hij eerder al spannende boeken met actuele thema’s als ‘De Mol’ en ‘De Facebookmoorden’ schreef, en vorig jaar met ‘Rauwkost’ nog uitpakte met de eerste culinaire thriller in Vlaanderen, verschijnt van zijn hand nu ‘Quatre Mains’, een thriller rond de gerenommeerde Koningin Elisabethwedstrijd.
 2. Van Mexico tot Pakistan: Op culinaire wereldreis met 7 restotips uit Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Mexico tot Pakistan: Op culinaire wereldreis met 7 restotips uit Leuven en het Hageland

  Elke week gaan onze journalisten op restaurant om jou de beste restotips van de hand te doen. Dat doen ze al een tijdje, en dus zorgt onze redactie voor een overzicht. We selecteerden zeven restaurants met buitenlandse invloeden waar je deze zomer kan langsgaan voor een lekkere hap. Zo ga je op wereldreis door Leuven en het Hageland: van Italië over Mexico tot in het Verre Oosten.