Paul Govaers en Albert Hisniaux aan de slag in het callcenter.
Volledig scherm
Paul Govaers en Albert Hisniaux aan de slag in het callcenter. © Bollen

Lions Tienen engageren zich voor callcenter vaccinatiecentrum: “We zien dit als onze plicht”

TienenWie contact opneemt met het callcenter van het vaccinatiecentrum in Tienen, maakt grote kans om iemand van de Lions Club Tienen aan de lijn te krijgen. Voor de werking van het vaccinatiecentrum deed men ook in Tienen immers beroep op tal van vrijwilligers. De leden van de Lions Club engageerden zich en leveren per dag minstens twee van hun leden voor het callcenter. 

 1. De jeugd die revolteert kennen we intussen, maar wat met de jeugd die handhaaft? Deze drie jongedames gingen in volle pandemie bij de politie: “Onze leeftijd heeft soms écht wel voordelen op straat”
  Tienen/Landen/Hoegaarden/Linter/Zoutleeuw

  De jeugd die revolteert kennen we intussen, maar wat met de jeugd die handhaaft? Deze drie jongedames gingen in volle pandemie bij de politie: “Onze leeftijd heeft soms écht wel voordelen op straat”

  Een job bij de politie: een droom die uitkwam voor Kathleen (25), Raissa (24) en Rosella (24). Niemand die wist dat ze tijdens hun opleiding al midden in de vuurlinie van een pandemie zouden terechtkomen. Meteen moesten deze jonge agentes ook toezien op de handhaving van de geldende coronamaatregelen. Want de jeugd heeft het moeilijk, dat staat buiten kijf - getuige de meerdere edities van ‘La Boum’ in Brussel. Maar wat als ‘de jeugd’ zelf een blauw uniform draagt?
 2. Online vorming ‘gamen’ richt zich tot ouders
  Tienen

  Online vorming ‘gamen’ richt zich tot ouders

  Basisschool Onze-Lieve-Vrouw (Via), Bibliotheek zonder grenzen en Gezinsbond (afdeling Tienen) organiseren op woensdag 26 mei een online sessie over ‘Gamen’ en richten zich specifiek tot ouders. Massa’s jongeren vermaken zich uren met gamen, terwijl het voor ouders eerder tot ergernissen leidt. Vaak komt dit voort uit onwetendheid. Daarom dompelt deze sessie je onder in de wereld van het gamen, zodat je als ouder meer te weten komt over het plezier én de risico’s ervan. De sessie is gratis en inschrijven kan via mail naar evelien.royen@viatienen.be.
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype