Guy Boncher, Lions voorzitter, overhandigt de cheque aan directeur Fabienne Van Dam in aanwezigheid van Albert Husniaux (vice-voorzitter Lions) en Lions lid Bart Vandervelde.
Volledig scherm
Guy Boncher, Lions voorzitter, overhandigt de cheque aan directeur Fabienne Van Dam in aanwezigheid van Albert Husniaux (vice-voorzitter Lions) en Lions lid Bart Vandervelde. © VDT

Lions Club Tienen steunt Stichting M.M. Delacroix met cheque van 5.000 euro

Ieder jaar organiseert Lions Club Tienen het culinaire festijn ‘Dining with Lions’, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Voor 2019 overhandigt de serviceclub een cheque van 5.000 euro aan de Stichting Delacroix voor de aanleg van een nieuwe bewegingstuin ‘Het Land van Avontuur’.

 1. ASSISEN LIVE. Wast zeventiger handen in onschuld? Verdediging pleit beruchte artikel 71 voor buur die ex-para neerstak op oprit: “De controle was volledig weg na jarenlange complete verzuurde relatie”
  KORTENAKEN

  ASSISEN LIVE. Wast zeventiger handen in onschuld? Verdedi­ging pleit beruchte artikel 71 voor buur die ex-para neerstak op oprit: “De controle was volledig weg na jarenlange complete verzuurde relatie”

  Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Vandaag wordt er gepleit in Leuven.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond