Een voortreffelijke pizza Valtellina.
Volledig scherm
PREMIUM
Een voortreffelijke pizza Valtellina. © Bollen

Lekker Lokaal. Takeaway Dolce Italia: “Perfecte pizza, eenvoudige gerechten en toch smaakvol”

TienenPizzeria en Ristorante Dolce Italia in Tienen is, zoals de naam wel doet vermoeden, gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. Op het menu staan, naast een variatie van voorgerechten, voornamelijk pizza’s en pasta. Gelukkig zijn er ook enkele suggesties die wekelijks aangepast worden. Het aanbod van pizza’s is bijna eindeloos. Toch kunnen we een keuze maken en bestellen om het ‘s avonds af te halen.

 1. Tiense Suikerraffinaderij betreurt laattijdige communicatie over geurhinder: “Die feiten dateren van oktober, wij namen al lang onze verantwoordelijkheid. Intussen is dat in orde”
  PREMIUM
  Tienen

  Tiense Suikerraf­fi­na­de­rij betreurt laattijdi­ge communica­tie over geurhinder: “Die feiten dateren van oktober, wij namen al lang onze verantwoor­de­lijk­heid. Intussen is dat in orde”

  Deze week stuurde de stad een bericht uit waarin ze een onderzoek vraagt naar de geurhinder van de Tiense Suikerraffinaderij. Op sociale media circuleren al langer klachten van geurhinder in de omgeving van Oplinter. Maar bij de Tiense Suikerraffinaderij is men helemaal niet opgezet met dit laattijdig persbericht. “Nu lijkt het precies alsof het om nieuwe feiten gaat. Onbegrijpelijk! Deze feiten dateren al van oktober vorig jaar. We erkennen dat dan ook maar namen wél onze verantwoordelijkheid en intussen is die problematiek volledig opgelost”, klinkt het bij de Suikerraffinaderij.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"