LEKKER LOKAAL Takeaway
Ristorante Kopenhagen: “Lekker gegeten en buikjes rond”

Het begint toch wel wat te wegen, niet op restaurant mogen gaan. Onze favoriete hobby is weggevallen en we moeten zelf achter het kookvuur staan. Gelukkig zijn de meeste restauranthouders gestart met afhaalformules, sinds vorig weekend ook Ristorante Kopenhagen in Tienen. En wat is er lekkerder dan Italiaans comfortfood om de coronacrisis even te doen vergeten?  Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

  1. Rekwisiteur Dries (30) mag het uitleggen aan de politie: “Neen, ik heb mijn vader niet vermoord. Het is gewoon een pop”
    PREMIUM
    Tienen/Mechelen

    Rekwisi­teur Dries (30) mag het uitleggen aan de politie: “Neen, ik heb mijn vader niet vermoord. Het is gewoon een pop”

    Hulpdiensten rukten woensdagochtend massaal uit voor een levenloos lichaam in een geparkeerde wagen in de Gilainstraat. De scène leek recht uit een (slechte) film te komen waarin Dries Vanoirbeek (30) uit Tienen plots de hoofdrol kreeg van hoofdverdachte van een moord. “Toen ik het raam opende, zag ik de hulpdiensten en tal van agenten en brandweerlui staan. Over mijn wagen was een rood tentje geplaatst. Tja, mijn mond viel letterlijk open van verbazing”, zegt Dries die intussen gelukkig wel weer wat kan lachen.