VIA Eerste Graad vormde een rode neus op de speelplaats.
Volledig scherm
VIA Eerste Graad vormde een rode neus op de speelplaats. © VIA Tienen

Leerlingen Via Tienen Eerste Graad kleuren hun school rood op Rode Neuzen Dag

Via Tienen Eerste Graad kleurde vrijdag voor een dag helemaal rood. Ruim 600 leerlingen en 80 leerkrachten en begeleiders sloegen enthousiast de handen in elkaar op Rode Neuzen Dag. Als rode kers op de taart vormden ze ‘s middags met z’n allen een gigantische rode neus op de speelplaats. 

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Gete wordt weer opengelegd aan de Schipplaats: “Het wordt een groene oase met overhangende terrassen en speelruimte voor de kinderen”
  PREMIUM
  Tienen

  Gete wordt weer opengelegd aan de Schip­plaats: “Het wordt een groene oase met overhangen­de terrassen en speelruim­te voor de kinderen”

  De stad Tienen wil pleintje ’t Schip herinrichten en opwaarderen tot een aangename ontmoetingsplek. Hiervoor wordt de Grote Gete als vanouds opengelegd en wordt er een aangename publieke ruimte gecreëerd met houten terrassen en speelse elementen voor de kinderen zoals stapstenen door het water en een peutertuin. De geveltuintjes en beplanting creëren een groene oase midden in de stad.