Dorina Moens is leerkracht in de studierichting 'Verzorging' en 'Gezondheids- en Welzijnswetenschappen' in PISO Tienen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dorina Moens is leerkracht in de studierichting 'Verzorging' en 'Gezondheids- en Welzijnswetenschappen' in PISO Tienen. © Bollen

Leerkracht uit PISO Tienen maakt kans op titel ‘Leraar van het Jaar’ “Ik maak dankbaar gebruik van 10 jaar ervaring uit mijn andere job”

TienenElk jaar kiest reikt het Vlaamse onderwijsmagazine Klasse de titel uit van ‘Leraar van het Jaar’. Bij deze wedstrijd kunnen collega’s, ouders en leerlingen kunnen hun favoriete leerkracht nomineren. Leerlingen uit middelbare school PISO Tienen kandideerde Dorina Moens (31), leerkracht verzorging, en belaagde de Klasse-redactie met bakken lof aan Dorina’s adres. Opmerkelijk, want Dorina staat nog maar één jaar vast voor de klas. “Het doet me enorm deugd om te merken dat ik voor de leerlingen een verschil heb gemaakt”, vertelt ze. 

  1. Etalage aan diggelen door vergeten handrem
    Tienen

    Etalage aan diggelen door vergeten handrem

    In de Nieuwstraat in Tienen sneuvelde woensdagochtend rond 8.50 uur de etalage van de Standaard boekhandel. Een 21-jarige man uit Geldenaken had even voordien zijn wagen in de buurt geparkeerd en had zijn handrem vergeten of onvoldoende aangetrokken. De wagen bolde hierdoor achteruit van de parkeerplaats en kwam tegen de vitrine terecht waardoor deze in gruizen viel. Brandweer kwam ter plaatse om de glasscherven te ruimen en de etalage dicht te maken.