Het openingsconcert vond plaats in de Sint-Germanuskerk in Tienen.
Volledig scherm
Het openingsconcert vond plaats in de Sint-Germanuskerk in Tienen. © Klassiek in de Kapel

Klassiek in de Kapel leidt derde seizoen in met geslaagd openingsconcert

TienenKlassiek in de Kapel heeft haar seizoensstart alvast niet gemist. Nadat eind augustus het programma werd voorgesteld, vlogen de tickets vlot de deur uit. Twee dagen voor het openingsconcert werden al meer dan 1000 tickets verkocht. Op 24 september vond het openingsconcert plaats in de Sint-Germanuskerk te Tienen. 

 1. Bestuurder merkt file te laat op
  Tienen/Sint-Truiden/Hoegaarden

  Bestuurder merkt file te laat op

  Op de Oostelijke ring in Tienen heeft de bestuurder van een VW Golf, een 31-jarige man uit Sint-Truiden, maandag rond 16.45 uur een file te laat opgemerkt. De man reed hierdoor in op een Opel Combo. De bestelwagen en de Golf raakten zwaar beschadigd, een Volvo die in de file stond liep wat blikschade op. Die bestuurder, een 56 jarige man uit Hoegaarden, bleef ongedeerd, net als de bestuurder van de Golf. De bestuurder van de bestelwagen, een 56-jarige man eveneens uit Hoegaarden raakte wel gewond. Hij werd ter verzorging overgebracht naar de spoeddienst van het ziekenhuis.
 1. Comité overstromingsgebieden overhandigt ruim 4.000 euro aan getroffen school en asiel in Pepinster
  Boutersem

  Comité overstro­mings­ge­bie­den overhan­digt ruim 4.000 euro aan getroffen school en asiel in Pepinster

  In augustus organiseerde een steuncomité uit Boutersem een eetdag ten voordele van de slachtoffers van de zware watersnood in Wallonië. De leden trokken gisteren naar Pepinster en Chaudfontaine, om de opbrengst ter plaatse te gaan overhandigen aan het dierenasiel en de school die ze eerder als goed doel hadden vastgelegd. Elk van beide kreeg een cheque van een goeie 2.000 euro.