A+Keukens
Volledig scherm
A+Keukens © Bollen

Keukenfirma A+ Keukens heropent met leuke actie voor iedereen die de Facebookpagina liket

A+Keukens heropent dinsdag weer haar toonzaal. Naar aanleiding van dit heuglijk gegeven lanceert het marketingteam samen met de uitbaters Marc en Nadine een leuke actie. Iedereen die de Facebookpagina liket, krijgt een anti-corona deuropener en bevestigingskit voor een mondmasker cadeau.

  1. Vaccinatiecentrum Tienen moet zich alsmaar vaker beroepen op reservelijst: “Des te lager de leeftijd, des te hoger de nonchalance om op te dagen”
    PREMIUM
    Tienen

    Vaccinatie­cen­trum Tienen moet zich alsmaar vaker beroepen op reserve­lijst: “Des te lager de leeftijd, des te hoger de nonchalan­ce om op te dagen”

    Sinds vorige week kunnen ook 16- en 17-jarigen zich aanmelden op vaccinatielijst QVAX, waardoor de vaccinatiecampagne in een zoveelste stroomversnelling belandt. Mits ook iedereen komt opdagen, natuurlijk. Want in het vaccinatiecentrum van Tienen stuit men dezer dagen vaak op nonchalance. Hierdoor steeg het aantal nalatigheden aanzienlijk. De tendens ontvouwde zich sinds men onder de leeftijdsgrens van 30 jaar dook.