Het kersthuis in Hakendover.
Volledig scherm
Het kersthuis in Hakendover. © Bollen

Kersthuis in Hakendover kleurt dit jaar wit-blauw

Bij Anne-Marie Buttiens in de Bosveldstraat in Hakendover zijn het spannende tijden. Op 6 december zal ze haar Kersthuis weer openen. En dat ziet er dit jaar ‘Tienser’ uit dan ooit. “Ik was de roze verlichting beu na enkele jaren. Blauw en wit, de kleuren van ons stad, spelen nu de hoofdrol.”

3 reacties

 • T Hendrickx

  1 jaar geleden
  Prachtig! En keivriendelijke mensen die ik al mijn hele leven ken....
 • Logist Marcel

  1 jaar geleden
  Proficiat voor uw doorzetting en blijvende inzet !!!!
 • Carine Pira

  1 jaar geleden
  Heel mooi zoals elk jaar weer
 1. Straattheatermakers brengen Radio Glabbeek: “Het is het enige alternatief wat we nu kunnen en mogen doen maar we missen de interactie met een echt publiek”
  Glabbeek

  Straatthea­ter­ma­kers brengen Radio Glabbeek: “Het is het enige alterna­tief wat we nu kunnen en mogen doen maar we missen de interactie met een echt publiek”

  Zaterdagavond 10 maart kon iedereen via Facebook en andere online kanalen genieten van de radioshow van straattheatermakers Peter Theunissen (40) en Ronald Ausloos (56). Voor een keertje kreeg hun show de naam Radio Glabbeek mee en stond hun caravan van waaruit ze opereren niet op straat maar in evenementenhal Hangaar 44.
 2. Jolien wil het nieuwe K3-lid worden, net als 1.441 anderen
  PREMIUM
  Tienen

  Jolien wil het nieuwe K3-lid worden, net als 1.441 anderen

  Jolien Noé (20) uit Tienen is bij de laatste 1.442 kandidaten van de oorspronkelijke 22.690 in de zoektocht naar het nieuwe K3-lid, nu Klaasje Meijer de meidengroep verlaat. Op 24 april volgt er een volgende afvalronde en Jolien vermoedt dat er dan drastisch zal gesnoeid worden. “Ik ben nu al heel trots op mezelf, want uiteindelijk is dit toch al een ferme prestatie”, vertelt ze wanneer we met haar exclusief praten over haar deelname.
 3. Iedere dinsdag zitdag commissie voor juridische bijstand
  Tienen

  Iedere dinsdag zitdag commissie voor juridische bijstand

  Vanaf april zal de Commissie voor Juridische Bijstand (CJB) elke dinsdag van 14 tot 15 uur een zitdag houden in het Sociaal Huis in Tienen voor gratis eerstelijnsadvies. Tijdens deze permanentie wordt door een advocaat een eerste advies verstrekt aangaande juridische vragen van burgers. Meer informatie over de juridische bijstand die je kan aanvragen vind je op deze website. Een afspraak maken kan via het nummer 016 80 11 11.
 1. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?

 2. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?