De feiten speelden zich af vlak na schooltijd.
Volledig scherm
De feiten speelden zich af vlak na schooltijd. © Bollen

“Kankerbelg”: harde beelden tonen hoe jongen (15) rake klappen krijgt van drie minderjarigen

TienenOp sociale media is een filmpje opgedoken waarop te zien is hoe een 15-jarige jongen enkele rake klappen en trappen krijgt van drie minderjarige agressievelingen. Het jonge slachtoffer krijgt bovendien ook enkele scheldwoorden naar het hoofd geslingerd, zoals ‘kankerbelg’. De feiten speelden zich maandag na schooltijd af.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Reinigen straatkolken van start
  Landen

  Reinigen straatkol­ken van start

  De straatkolken en openbare riolering in Landen zijn in beheer van Fluvius. Iedere 6 maanden worden de 5.000 kolken op ons grondgebied gereinigd in opdracht van Fluvius. De aannemer ABOG, in opdracht van Fluvius, start in de week van 5 december en werkt tot eind december. Op maandag 12 en maandag 19 december geldt een parkeerverbod in de Stationsstraat en in de Fabriekstraat van 7 tot 11 uur. Het parkeerverbod wordt geschrankt geplaats zodat een aantal parkeerplaatsen beschikbaar blijven.