Leden van Jong CD&V fractie Tienen stelden een snackpakket samen voor studenten uit Tienen.
Volledig scherm
Leden van Jong CD&V fractie Tienen stelden een snackpakket samen voor studenten uit Tienen. © rv

JONGCD&V Tienen verblijdt studenten met mand vol lekkers

TienenAfgelopen woensdagnamiddag gingen leden van de Tiense JONGCD&V-fractie de blokkende studenten in CC De Kruisboog een hart onder de riem steken. De partijleden verblijdden de studenten met een pakket aan energierijke voeding. 

 1. Horecazaken en organisatoren over heraanleg Martelarenplein: “Evenementen uitgesloten en plantenbakken die ideaal zijn voor afval en urine”
  PREMIUM
  4

  Horecaza­ken en organisato­ren over heraanleg Martelaren­plein: “Evenemen­ten uitgeslo­ten en plantenbak­ken die ideaal zijn voor afval en urine”

  Ontwerpbureau OMGEVING lanceerde zopas het voorontwerp voor de ‘make-over’ van het Martelarenplein in Leuven. Op de sociale media leidde dat op korte tijd tot een golf van reacties, de ene al wat genuanceerder dan de andere. Maar wat vinden de Leuvenaars, de uitbaters van de horecazaken en de organisatoren van events eigenlijk van het toekomstige Martelarenplein? HLN trok op reportage aan de zogenaamde toegangspoort tot de stad.
  Leuven
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.