Philippe Verbiest, jeugdmanager, en Peter Den Ruyter, voorzitter jeugd werking bij KVK Tienen.
Volledig scherm
Philippe Verbiest, jeugdmanager, en Peter Den Ruyter, voorzitter jeugd werking bij KVK Tienen. © Bronckaerts

Jeugdwerking KVK Tienen rondt seizoen af met team-day

TienenOndanks een wrang competitieverloop sloot de jeugdwerking van KVK Tienen het seizoen af op een mooie manier. Afgelopen zaterdag vond in het Bergéstadion een heuse voetbaldag plaats. Met het initiatief wil Peter Den Ruyter, voorzitter en bestuurder van jeugdwerking KVK Tienen, iedereen een kans geven om zich uit te leven en elkaar beter te leren kennen. “Vandaag vind je zowel jeugdspelers, ouders van leden als supporters op het veld”, klinkt het.

 1. RZ Tienen deelt Zakjes Troost uit bij overlijden van palliatieve patiënten
  Tienen

  RZ Tienen deelt Zakjes Troost uit bij overlijden van palliatie­ve patiënten

  Een naaste verliezen in het ziekenhuis is een ingrijpende gebeurtenis voor alle betrokken partijen. Daarom ging RZ Tienen vorig jaar van start met het uitdelen van Zakjes Troost: unieke zakjes met voorwerpen en kaartjes die het rouwproces ondersteunen. Omdat de Nederlandstalige Zakjes Troost een grote meerwaarde bleken voor familie en naasten van overleden patiënten, wordt het project nu ook in het Frans gelanceerd onder de noemer “Un petit geste de réconfort”.
 2. Brandweer Westhoek nog volop bezig in Tienen: “Waterpeil is ondertussen gezakt, Gete is weer binnen haar oevers getreden”
  PREMIUM
  Tienen

  Brandweer Westhoek nog volop bezig in Tienen: “Waterpeil is ondertus­sen gezakt, Gete is weer binnen haar oevers getreden”

  Tienen kreeg het door de hevige regenval hard te verduren de afgelopen dagen. De rivier de Gete brak uit haar monding en dat veroorzaakte zware overlast. Het voetbalstadion en de tennisvelden van Racing Tienen stonden blank en ook de Slachthuisstraat kwam onder water te staan. Sinds vrijdag staat er een ploeg van brandweer westhoek paraat om te helpen bij de watersnood.