Jazz zaterdag zal dit weekend een weekje overslaan.
Volledig scherm
Jazz zaterdag zal dit weekend een weekje overslaan. © JazzTienen

Jazz-zaterdagen slaat weekje over wegens coronabesmetting

TienenJazz-zaterdag, dat elke zaterdag van juli tot eind augustus doorgaat op de site van het Oud-College, slaat een weekje over. De editie van 31 juli zal dus niet plaatsvinden. Dat komt omdat een muzikant die afgelopen weekend deelnam intussen positief getest heeft op corona. 

  1. Met zijn elektrische fietsen wil Filip (51) Europa veroveren: “Putten of kasseien? Met de ÅSKA BIKE is zelfs op Belgische wegen rijden een plezier”
    PREMIUM

    Met zijn elektri­sche fietsen wil Filip (51) Europa veroveren: “Putten of kasseien? Met de ÅSKA BIKE is zelfs op Belgische wegen rijden een plezier”

    “Doorgedreven comfort, fietsveiligheid en een rijervaring waar je alleen maar gelukkig van kan worden.” Met de ÅSKA BIKE, die eind deze maand officieel wordt gelanceerd, wil ondernemer Filip Dehing (51) uit Leefdaal de elektrische fiets ‘revolutioneren’. Daarvoor doet hij uitsluitend een beroep op gespecialiseerde Belgische en Europese leveranciers. “Met enkele belangrijke zaken onderscheiden wij ons van de concurrentie.” Koken kost geld, zo blijkt uit het prijskaartje van de tweewieler.