Mensen in energiearmoede kunnen een zogenaamde ‘minimale aardgaslevering’ aanvragen bij het OCMW van Tienen.
Volledig scherm
Mensen in energiearmoede kunnen een zogenaamde ‘minimale aardgaslevering’ aanvragen bij het OCMW van Tienen. © ANP

In de winter moet niemand in de kou blijven

TienenVanaf 1 november 2021 tot en met 31 maart 2022 kunnen mensen in energiearmoede een zogenaamde ‘minimale aardgaslevering’ aanvragen bij het OCMW van Tienen, als ze daar zelf te weinig geld voor hebben.

 1. Vijfde seizoen voor Philippe Huart in de Ford Fiesta Sprint Cup 2022
  autosport

  Vijfde seizoen voor Philippe Huart in de Ford Fiesta Sprint Cup 2022

  Ford Peerlings blijft aanwezig in de Ford Fiesta Sprint Cup en één van de drie wagens komt sowieso opnieuw in handen van Philippe Huart. Zonder tweevoudig kampioen Kenny Herremans aan de start in 2022, geniet hij aldus de eer om als enige rijder voor een vijfde seizoen te gaan in de Ford Fiesta Sprint Cup. De Leuvenaar was er immers bij toen in 2018 het startschot werd gegeven van de unieke Ford-merkencup.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.