De eerste mural in onze stad is nog niet helemaal klaar, maar je kan toch al een plantenstreng verweven met water herkennen, samen met enkele andere dieren.
Volledig scherm
De eerste mural in onze stad is nog niet helemaal klaar, maar je kan toch al een plantenstreng verweven met water herkennen, samen met enkele andere dieren. © Bollen

In de file staan is voortaan wat aangenamer door eerste mural in straatbeeld

TienenJe hebt het misschien al gemerkt, maar de betonnen muur aan de Bergévest krijgt een kleurtje; of kleurtjes.... Stilstaan in je auto aan en kruispunt (of in de file staan), dat is nu juist een plezier door het zicht op een prachtige muurschildering. Met passie voor street art wist Treepack dit project in Tienen tot realisatie te brengen. De eerste mural in onze stad is nog niet helemaal klaar, maar je kan toch al een plantenstreng verweven met water herkennen, samen met enkele andere dieren.

  1. Uitwijkmanoeuvre doet bestuurder in ziekenhuis belanden
    Tienen

    Uitwijkma­noeu­vre doet bestuurder in ziekenhuis belanden

    Op de Invalsweg in Tienen is donderdagochtend een ongeval gebeurd. Een bestuurder die in de richting van de E40 reed moest uitwijken voor een bestelwagen. Hierdoor raakte hij zelf de middenberm en verloor hij de controle over zijn stuur. Het voertuig kwam op zijn flank terecht op de rechterrijstrook. Bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder op eigen kracht uit de wagen gekropen. De 59-jarige man uit Linter bleek wel gewond en werd overgebracht naar de spoeddienst.