Iedere dinsdag kan men voor gratis juridisch advies terecht in het Sociaal Huis.
Volledig scherm
Iedere dinsdag kan men voor gratis juridisch advies terecht in het Sociaal Huis. © Stad Tienen-repro Bollen

Iedere dinsdag zitdag commissie voor juridische bijstand

 1. Stad Tienen geeft lokaal talent een podium met Buurtbubbels
  Tienen

  Stad Tienen geeft lokaal talent een podium met Buurtbub­bels

  Stad Tienen maakt werk van een alternatief zomerprogramma met onder meer het project Buurtbubbels. Wijkraden, straatverenigingen of tijdelijke groeperingen van inwoners van een bepaalde straat in Tienen kunnen met Buurtbubbels tijdens de zomer een optreden van lokaal talent programmeren. De stad richt zich daarom op lokale artiesten die graag op een veilige manier willen optreden tijdens de zomermaanden. Alle artistieke disciplines komen in aanmerking. De enige voorwaarde is dat de artiest in Tienen woont of een duidelijke link heeft met de stad hebben. De artiesten moeten zelf over het nodige materiaal voor hun optreden of animatie beschikken, maar kunnen ondersteuning verkrijgen via de uitleendienst. Je kan tot en met dinsdag 24 mei 2021 om 12.00 uur je kandidatuur indienen via www.tienen.be/lokaal-talent. Op deze website vind je ook alle voorwaarden terug om te mogen deelnemen.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"