Julie en Axel zijn er klaar voor om de klanten vanaf vrijdag te ontvangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie en Axel zijn er klaar voor om de klanten vanaf vrijdag te ontvangen. © Bollen

Iconisch Bistro De Baron heropent de deuren: “De ziel van bruine kroeg blijft behouden, maar de keuken gaat dicht”

TienenBistro De Baron sloot eind augustus de deuren. Min of meer noodgedwongen, want de tand des tijds eiste zijn tol. De vorige uitbater, Jean-Claude Swevers (77) zag het gezien zijn leeftijd niet zitten om nog zwaar te investeren. Het eind van de bruine kroeg leek dus definitief. Maar Julie en Axel zagen een nieuwe uitdaging wel zitten. Zij openen op vrijdag 1 april opnieuw de deuren van ‘De Baron Vintage Café’.  

 1. Centrum voor Therapeutisch Paardrijden verwelkomt paardje Thor: “Dankzij onze paarden komen ruiters hier tot rust”

  Centrum voor Therapeu­tisch Paardrij­den verwelkomt paardje Thor: “Dankzij onze paarden komen ruiters hier tot rust”

  Het Centrum voor Therapeutisch Paardrijden (CTP) in Landen heeft er een nieuwe bewoner bij. Thor, een paard van vijf jaar oud, helpt mensen met een beperking voortaan met hun aangepaste hippotherapie. “Al is het wel een prijzig beestje", vertelt medeoprichter van het centrum Paul Vlayen. Het CTP krijgt daarom financiële steun van Kiwanis Sint-Truiden-Haspengouw, dat op 16 april voor de tweede keer een Bloesemrun organiseert.
  Landen
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.