Het Duitse Europees parlementslid Helmut Geuking bezocht donderdag de Tiense methodeschool De Toverwijzer/
Volledig scherm
Het Duitse Europees parlementslid Helmut Geuking bezocht donderdag de Tiense methodeschool De Toverwijzer/ © vanessa dekeyzer

Hoog bezoek uit het Europees Parlement aan De Toverwijzer

Het Duitse Europees parlementslid Helmut Geuking bezocht donderdag de Tiense methodeschool De Toverwijzer. Hij wilde graag meer leren over de innovatieve aanpak en methodes van deze school in Grimde.

0 reacties

 1. Wat zijn de lekkerste streekbieren in Vlaams-Brabant? Biersommelier Sofie Vanrafelghem selecteert haar favorieten
  PREMIUM

  Wat zijn de lekkerste streekbie­ren in Vlaams-Bra­bant? Biersomme­lier Sofie Vanrafelg­hem selecteert haar favorieten

  Dat Vlaams-Brabant de provincie is van de lambieken en oude geuzes, wisten we al. Maar welke moet je zeker proeven op een lokaal terrasje? Wij stuurden biersommelier Sofie Vanrafelghem op pad om de beste Vlaams Brabantse streekbieren te selecteren. Kan Libertus 900, het bier met druivensap, haar smaakpapillen overtuigen? En smaakt ‘witloofbier’ even bitter als het klinkt? Deze tien lokale bieren zijn je geld waard.
 1. Doelman Arthur Hannes houdt met KVK Tienen netten schoon in de vurige stede: “Lastige omstandigheden als extra motivatie”
  voetbal eerste nationale

  Doelman Arthur Hannes houdt met KVK Tienen netten schoon in de vurige stede: “Lastige omstandig­he­den als extra motivatie”

  Het heeft dan wel bloed, zweet en tranen gekost, zeker na het tweede geel voor Swerten vroeg in de tweede helft, maar KVK Tienen pakte toch maar mooi een puntje op bezoek bij titelfavoriet Club Luik. De Suikerjongens behielden ondanks de toenemende dreiging van de thuisploeg hun cool, niet in het minst doelman Arthur Hannes die uitpakte met enkele knappe reddingen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.