Tom Dehaene, Peter Van Impe en eigenaar van het gebouw Johan Lefevre bij de Provinciale Architectuurprijs.
Volledig scherm
Tom Dehaene, Peter Van Impe en eigenaar van het gebouw Johan Lefevre bij de Provinciale Architectuurprijs. © Foto Bollen

Hof van Rome weer geselecteerd voor Provinciale Architectuurprijs

TIENENTiens architectenbureau AST77 werd voor de tweede keer op rij geselecteerd voor de Provinciale Architectuurprijs Wonen in Vlaams-Brabant.

 1. Eerste Outgaardse bierfeesten meteen een succes
  Outgaarden

  Eerste Outgaardse bierfees­ten meteen een succes

  Leden van het Outgaarden Brewing Team organiseerde samen met het Dorpscomité van Outgaarden de eerste bierfeesten, net twee jaar na de voorstelling van hun bierproject ‘Moutgaarden zet Outgaarden op de bierkaart’. De bierfeesten hadden een jaarlijkse traditie moeten worden, maar de pandemie stak daar een stokje voor. Toch is de (uitgestelde) eerste editie een waar succes, liefst 300 mensen kwamen genieten in de pastorietuin aan de Sint-Niklaaskerk.
 2. TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producenten laten je meegenieten tijdens Open Producenten Dag
  Leuven/Hageland

  TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producen­ten laten je meegenie­ten tijdens Open Producen­ten Dag

  Flanders Food Festival zet al sinds begin deze maand lokale en gezonde voeding in de kijker. Dit weekend organiseren ze voor het eerst Open Producenten Dag. Op 23 en 24 oktober zetten heel wat lokale producenten hun deuren wagewijd open voor hun bezoekers. Ook in de regio Leuven en in het Hageland kan je allerlei verborgen schatten ontdekken. Kom kijken, proeven en genieten! We geven je een overzichtje van alle adressen waar je dit weekend voor één keer gratis kan binnenspringen om kennis te maken met heerlijke producten van bij ons: