Nieuw is dat je vanaf 1 juli in de betaalzones een halfuur in plaats van een kwartier gratis kan parkeren.
Volledig scherm
Nieuw is dat je vanaf 1 juli in de betaalzones een halfuur in plaats van een kwartier gratis kan parkeren. © Stad Tienen

Halfuur gratis parkeren

TienenDe stad Tienen besteedt de concessie voor het betalend parkeren opnieuw uit aan APCOA. De nieuwe overeenkomst gaat in op 1 juli  voor een periode van 10 jaar. Nieuwigheid hierbij is alvast dat je vanaf de zomervakantie een halfuur gratis mag parkeren in de betaalzones.

  1. T1 Wouter Hias (KVK Tienen) kijkt hoopvol vooruit naar competitie na bekerkater tegen Perwez: “Ik maak me gelukkig niet snel zorgen”
    voetbal eerste nationale

    T1 Wouter Hias (KVK Tienen) kijkt hoopvol vooruit naar competitie na bekerkater tegen Perwez: “Ik maak me gelukkig niet snel zorgen”

    De eerste wedstrijd met inzet in de Beker van België is uitgedraaid op een teleurstelling van formaat voor KVK Tienen. Niemand die er echt mee rekening hield dat een eersteprovincialer als Perwez aan het langste eind zou trekken, al was het dan met het kleinste verschil (0-1). Gelukkig begint woensdag al de competitie, met de beloften van Charleroi als eerste tegenstander.