Niet enkel voor het vaccineren zelf maar ook voor logistieke en administratieve taken zoekt men vrijwilligers voor de vaccinatiecentra in Tienen en Landen.
Volledig scherm
Niet enkel voor het vaccineren zelf maar ook voor logistieke en administratieve taken zoekt men vrijwilligers voor de vaccinatiecentra in Tienen en Landen. © Bollen

H. Hart ziekenhuis zoekt vrijwilligers voor vaccinatiecentra in Tienen en Landen

TienenVoor de ondersteuning van de vaccinatiecentra in de eerstelijnszone Zuid-Oost Hageland is het regionaal ziekenhuis H.Hart Tienen op zoek naar vrijwilligers. Verpleegkundigen, artsen, studenten of gepensioneerden met een medische achtergrond kunnen zich kandidaat stellen om te prikken. Ook mensen die administratief of logistiek kunnen ondersteunen zijn welkom. 

 1. Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familieleden: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”
  PREMIUM
  LEUVEN/TIENEN

  Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familiele­den: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”

  Alinda Van der Cruysen (47) krijgt geen nieuw assisenproces. In november vorig jaar werd ze in het Leuvense assisenhof veroordeeld tot vijftien jaar cel voor de dubbele moord op haar grootoom en -tante, 29 jaar geleden in Tienen. Van der Cruysen heeft haar betrokkenheid bij de gruwelmoord altijd ontkend. Na haar veroordeling stapte ze naar Cassatie met het oog op een nieuw proces, maar daar ving de Schotense nu bot.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo