GO! atheneum Tienen wordt 100 jaar.
Volledig scherm
GO! atheneum Tienen wordt 100 jaar. © RV

GO! atheneum Tienen wordt eeuweling

Tijdens de openschoolnocturne op 3 mei wordt het startschot gegeven om het 100-jarig bestaan van het GO! atheneum, vroeger het Koninklijk Atheneum, te vieren. 

0 reacties

 1. Professor en schrijver uit Linter brengen kinderboek ‘Van knal tot zwijnenstal’ uit: “We willen jongeren aanmoedigen om oog te hebben voor alles rondom hen”
  PREMIUM
  Linter

  Professor en schrijver uit Linter brengen kinderboek ‘Van knal tot zwijnen­stal’ uit: “We willen jongeren aanmoedi­gen om oog te hebben voor alles rondom hen”

  Recent stelden VUB-professor Jorgen D’Hondt en auteur Bruno Buteneers, beiden uit Linter, hun prenten- en voorleesboek ‘Van knal tot zwijnenstal’ voor. Het boek schetst in negen verhalen de ontstaansgeschiedenis van het heelal en gaat dieper in op de ontwikkeling van het leven op aarde. Het hoofdpersonage Kristof Sterrenstof voorziet de verhalen telkens van een speelse insteek en maakt zo de materie behapbaar voor jongeren.
 2. Frituur/Eethuis De Plek krijgt nieuwe uitbaters én nieuwe naam: “Amper getwijfeld toen ik het aanbod kreeg om de zaak over te nemen”
  Kumtich

  Frituur/Eethuis De Plek krijgt nieuwe uitbaters én nieuwe naam: “Amper getwijfeld toen ik het aanbod kreeg om de zaak over te nemen”

  Maarten (29) en Ben (30) baten weldra brasserie-frituur Cumptich uit in het voormalige gemeentehuis van Kumtich aan het Sint-Gillispein. Afgelopen weekend kon je er nog terecht bij restaurant De Plek voor een afhaalmenu, maar zij besloten recent een punt te zetten achter hun onderneming. “Ik heb amper getwijfeld toen ik het aanbod kreeg om de zaak over te nemen”, zegt Maarten.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen