Illustratiebeeld - Weet jij deze weggetjes liggen, of heb je zin op de trage wegen in je buurt te ontdekken?
Volledig scherm
Illustratiebeeld - Weet jij deze weggetjes liggen, of heb je zin op de trage wegen in je buurt te ontdekken? © Foto Bollen

Gezocht: vrijwilligers om trage wegen in kaart te brengen

TienenDe stad Tienen wil de komende jaren een breed gedragen plan voor de trage wegen ontwikkelen. Bedoeling is deze een volwaardige rol in de verkeersstructuur te geven. En daarbij heeft de stad jouw hulp nodig!

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Cafébaas Michiel (43) geeft na 23 jaar fakkel door in café/brasserie De Curve: “Maar de enthousiaste opvolging is verzekerd”
  PREMIUM

  Cafébaas Michiel (43) geeft na 23 jaar fakkel door in café/brasserie De Curve: “Maar de enthousias­te opvolging is verzekerd”

  Michiel Vanautgaerden stopt als cafébaas van De Curve op het Baron August de Becker Remyplein in Kessel-Lo. Daarmee komt er een einde aan een tijdperk maar de 43-jarige horecaman in hart en nieren wil zich naar eigen zeggen concentreren op een nieuwe toekomst: “Vanaf 15 mei geef ik de sleutels van De Curve door aan enthousiaste nieuwe zaakvoerders. Voor mij is de tijd gekomen om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen”, klinkt het.
  Leuven