Met de wagen rijden lukt al aardig, nu wil Jos terug leren fietsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Met de wagen rijden lukt al aardig, nu wil Jos terug leren fietsen. © Bollen

Georges (75) overwon tweemaal longkanker en ook corona krijgt hem na 17 dagen coma en drie maanden ziekenhuis niet klein: “Ik heb zelfs trouwplannen met Christine”

Georges, Jos voor de vrienden, Deloose uit Tienen is een man uit wel heel speciaal hout gesneden. De kok op rust kreeg al tweemaal te kampen met longkanker. Tweemaal werd een stuk van een long weggenomen en leeft hij dus eigenlijk met ‘twee halve longen’. Op vrijdag 13 maart sloeg het noodlot toe: Jos werd ernstig ziek, het coronavirus had hem te pakken. Het ging van kwaad naar erger: opname in het ziekenhuis, dan in een coma van 17 dagen om nadien te ontwaken en werkelijk niets meer te kunnen. Maar Jos (75) vocht terug en na een lange revalidatie is hij sinds deze week eindelijk thuis. En hij heeft zelfs grootse plannen...

  1. Heeft ‘tante nonneke’ 29 jaar geleden als tiener twee bejaarde familieleden in koelen bloede afgemaakt?
    PREMIUM
    Tienen

    Heeft ‘tante nonneke’ 29 jaar geleden als tiener twee bejaarde familiele­den in koelen bloede afgemaakt?

    Heeft Alinda Van Der Cruysen 29 jaar geleden, op haar achttiende, twee bejaarde familieleden in Tienen gruwelijk vermoord? Het is nog altijd de vraag van één miljoen, nadat het dossier bij gebrek aan bewijzen een kwarteeuw stof lag te vergaren. Nieuw DNA-onderzoek brengt de intussen 47-jarige invalide vrouw volgende maand alsnog voor het Leuvense assisenhof. Bedeesd en licht hyperventilerend verscheen de Antwerpse dinsdagochtend op de preliminaire zitting voor de samenstelling van de getuigenlijst. Een lijst die dertig jaar na datum flink uitgedund is.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement