De politie werd ter plaatse gevraagd voor de nodige vaststellingen.
Volledig scherm
De politie werd ter plaatse gevraagd voor de nodige vaststellingen. © Bollen

Fruitsap en charcuterie uit ziekenhuis gestolen

 1. Realisatie van postrevalidatiecentrum in amper 40 dagen
  PREMIUM
  Glabbeek

  Realisatie van postrevali­da­tie­cen­trum in amper 40 dagen

  De opbouw van het pop-up postrevalidatiecentrum is momenteel volop bezig en wordt opgetrokken in een nieuw gebouw dat binnen in een oude legerloods op het gemeentelijk domein van Glabbeek opgebouwd wordt. Deze pop-up zal op amper 40 dagen gerealiseerd worden, waardoor de opening al gepland is tegen eind mei. In 1987 kocht de gemeente Glabbeek dit oud militair domein aan, maar tot 2013 gebeurde hier amper iets mee, stond het praktisch leeg en was het al jarenlang aan het verkommeren.
 2. Landart moet historische sites in Hoegaarden en Tienen onder de aandacht brengen
  Tienen - Hoegaarden

  Landart moet histori­sche sites in Hoegaarden en Tienen onder de aandacht brengen

  De Vlaamse Landmaatschappij (VLM) wil twee archeologische sites onder de aandacht brengen met behulp van landart. Intussen gaf minister Minister Zuhal Demir (N-VA) toestemming om landart in te richten op de erfgoedsite van Mellenberg nabij Tienen. De Gallo-Romeinse site herbergt restanten van een oud badhuis, oftewel hypocaustum. Op de site Meer in Meldert (Hoegaarden) vond men ook sporen van een oude Gallo-Romeinse villa. Ook hiervoor wordt momenteel een dossier uitgewerkt.
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek