Nele Daemen, fractieleider Vooruit, is allerminst tevreden met de beslissing van het stadsbestuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Nele Daemen, fractieleider Vooruit, is allerminst tevreden met de beslissing van het stadsbestuur. © rv

Fractieleider Vooruit misnoegd over afwijzende reactie stadsbestuur op ‘coronakoesterplek’: “Tiense meerderheid speelt politiek spelletje”

TienenVorige week spoorde Vooruit aan op de inrichting van een coronakoesterplek in Tienen. Dat voorstel kreeg geen goedkeuring tijdens de gemeenteraad, voor fractieleider Nele Daenen wijst dit op een politiek spelletje. “Betreurenswaardig, onzinnig en weinig constructief”, aldus Daenen. Volgens burgemeester Katrien Partyka (CD&V) staat de meerderheid staat wel achter het idee, maar wacht ze nog op resultaten van onderzoek naar de verschillende opties. 

  1. Onder de grens van 30 jaar in vaccinatiecentrum van Tienen
    Tienen

    Onder de grens van 30 jaar in vaccinatie­cen­trum van Tienen

    In Oost-Brabant blijft de vaccinatiecampagne op volle toeren draaien. In tal van centra starten ze deze week met het inenten van dertigjarigen. In Landen zijn alle uitnodigingen verstuurd tot en met het geboortejaar 1988. In Tienen duiken ze zelfs onder de grens van dertig jaar en werden al de mensen die geboren zijn in 1992 uitgenodigd. “Sinds vorige week werken we op de maximumcapaciteit”, vertelt Stefan Martens, coördinator in het Tiens vaccinatiecentrum.