Volledig scherm
© Foto Christian Hennuy

FOS 213 De Hinde organiseert beste grote fuif

 1. Afschaffing ‘gesloten terrassen’ bij heraanleg Grote Markt veroorzaakt politieke wrevel én ongenoegen bij de horeca: “Corona is écht geen argument”
  PREMIUM
  Tienen

  Afschaf­fing ‘gesloten terrassen’ bij heraanleg Grote Markt veroor­zaakt politieke wrevel én ongenoegen bij de horeca: “Corona is écht geen argument”

  De Grote Markt wordt heraangelegd. Daarbij zal niet enkel de markt zelf in een nieuw jasje gestoken worden, maar ook de terrassen krijgen een uniform. In het verleden beloofde men dat men zou kunnen kiezen voor een gesloten of open terras, maar daar blijkt nu verandering in te komen. Het zat er dan ook bovenarms op tijdens de gemeenteraad.
 2. Onderhandelingen herstructurering Bosch volop aan de gang: van 400 naar 273 bedreigde jobs. “Is een stap in de goede richting”
  PREMIUM
  Tienen

  Onderhande­lin­gen herstructu­re­ring Bosch volop aan de gang: van 400 naar 273 bedreigde jobs. “Is een stap in de goede richting”

  De onderhandelingen over de zoveelste herstructurering bij de Tiense ruitenwisserfabrikant Bosch zijn volop aan de gang. Eind januari maakte het bedrijf bekend dat er maximaal 400 jobs op de helling stonden. Intussen konden vakbonden dit getal herleiden tot 273, van wie 166 arbeiders en 107 bedienden. “We zitten nog steeds in fase 1 van de wet-Renault”, zegt Patrick Jordens van de ACLVB. “De onderhandelingen zullen nog een tijdje duren en in eerste instantie trachten we het aantal ontslagen tot een minimum te beperken.”
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"