De fietser werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
De fietser werd overgebracht naar het ziekenhuis. © Bollen

Fietser naar ziekenhuis na aanrijding op parking

 1. Hulpdiensten rukken uit voor levenloze... pop
  Tienen

  Hulpdien­sten rukken uit voor levenloze... pop

  De lokale politie kreeg woensdagochtend rond 9.35 uur een oproep voor een levenloos lichaam in een wagen die geparkeerd stond in de Gilainstraat ter hoogte van de KBC bank in Tienen. Meteen werden alle registers opengetrokken en rukten brandweer, politie en een mug-team uit. De hulpdiensten verschaften zich toegang tot de wagen van een 30-jarige man uit Tienen. Uit het nader onderzoek bleek het echter (gelukkig) niet om een levenloos persoon te gaan maar betrof het een levensechte pop. Wat deze pop in de wagen deed, is voorlopig niet geweten.
 2. Nieuwe aanvraag omgevingsvergunning voor dierenasiel in Willebringen: “Maar we vrezen dat het voor buurtbewoners niets zal uitmaken. Tegen alle voorgaande toegevingen dienden ze bezwaar in”
  PREMIUM
  Boutersem/Tienen

  Nieuwe aanvraag omgevings­ver­gun­ning voor dieren­asiel in Willebrin­gen: “Maar we vrezen dat het voor buurtbewo­ners niets zal uitmaken. Tegen alle voorgaande toegevin­gen dienden ze bezwaar in”

  Begin maart deed het dierenasiel van Tienen een aanvraag voor een asiel in een voormalige hoeve in Willebringen. Daar zou men 25 honden en 90 katten kunnen opvangen. Helaas moet door foutje de aanvraag opnieuw ingediend worden. “Hierdoor gaan jammer genoeg de termijnen voor het openbaar onderzoek en een uiteindelijke beslissing over de vergunning weer opnieuw lopen. Maar de wijziging bleek nu eenmaal noodzakelijk”, zegt Sebastien Tonneus van de Vzw Dierenasiel Tienen.