Zonder enige fietservaring startten ze aan het traject.
Volledig scherm
Zonder enige fietservaring startten ze aan het traject. © Fietsersbond

Fietscursus voor volwassenen was een groot succes

TienenFietsersbond Tienen, de Kringwinkel Hageland en de Tiense Wereldvrouwen organiseerden  een lessenreeks ‘leren fietsen voor volwassenen’. De cursus was een groot succes volgens Guido Laermans van Fietsersbond Tienen, coördinator van deze actie. “De vraag was zo groot dat we opeens bijkomende lesgevers moesten zoeken, en ook meer fietsen. Gelukkig konden we rekenen op onze vrijwilligers en was ook Kringwinkel Hageland bereid om 19 fietsen klaar te maken”.

  1. Tester Wim Vanmarsenille stopt penalty en helpt KVK Tienen mee aan de winst tegen ex-club STVV: “Ik had een vermoeden waar Brüls ging trappen”
    voetbal eerste nationale

    Tester Wim Vanmarse­nil­le stopt penalty en helpt KVK Tienen mee aan de winst tegen ex-club STVV: “Ik had een vermoeden waar Brüls ging trappen”

    Ook na 18 uur was de hitte gisteren nog duidelijk voelbaar in het Bergéstadion, maar desondanks gaven KVK Tienen en STVV twee keer drie kwartier het beste van zichzelf. Met de Suikerjongens als toch wel verrassende winnaar. Het venijn van de oefenpot zat in de staart, met de Limburgers die de kans op de 2-2-gelijkmaker lieten liggen en de thuisploeg die in blessuretijd de 3-1-eindscore vastlegde.