Brandweer kwam ter plaatse om de glasscherven te ruimen en de etalage dicht te maken.
Volledig scherm
Brandweer kwam ter plaatse om de glasscherven te ruimen en de etalage dicht te maken. © Bollen

Etalage aan diggelen door vergeten handrem

 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. ‘Vrijspraak’ van pastoor en eredeken Hardiquest in fraudezaak blijkt leugen : “Dat zus dit van daken durft schreeuwen is een groot gebrek aan respect”
  PREMIUM
  Tienen/Hoegaarden

  ‘Vrijspraak’ van pastoor en eredeken Hardiquest in fraudezaak blijkt leugen : “Dat zus dit van daken durft schreeuwen is een groot gebrek aan res­pect”

  Eerder deze maand verkondigde Godelieve Hardiquest, de zus van de overleden pastoor en eredeken Joris Hardiquest, dat haar broer na een jarenlange juridische strijd ‘over de gehele lijn was vrijgesproken’ in het fraudeschandaal. Er is echter strafrechtelijk nooit een vrijspraak geweest. Een strafklacht vervalt namelijk bij een overlijden en de aanklagers hebben de burgerlijke eis laten vallen omdat ze niet wilden dat de erfgenamen moesten opdraaien voor de feiten die Joris Hardiquest zou hebben gepleegd.