Brandweer kwam ter plaatse om de glasscherven te ruimen en de etalage dicht te maken.
Volledig scherm
Brandweer kwam ter plaatse om de glasscherven te ruimen en de etalage dicht te maken. © Bollen

Etalage aan diggelen door vergeten handrem

 1. Dieven dringen appartement binnen en proberen via terras toe te slaan in aanpalende flat
  Tienen

  Dieven dringen apparte­ment binnen en proberen via terras toe te slaan in aanpalende flat

  In een appartementsgebouw in de Broekstraat in Tienen stelde men woensdag rond 17.50 uur een inbraak en een inbraakpoging vast. Via de trappenhal waren dieven binnengedrongen in een appartement. Vervolgens begaven ze zich via het terras naar een aanpalende flat waar ze probeerden het raam van de slaapkamer te forceren. Helaas lukten ze niet in hun opzet en namen zonder buit de benen. De politie opende een onderzoek naar de mogelijke daders.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.