Heel de buurt van het Rozenhof supportert voor onze Rode Duivels tijdens het aanstaande EK.
Volledig scherm
PREMIUM
Heel de buurt van het Rozenhof supportert voor onze Rode Duivels tijdens het aanstaande EK. © Bollen

En of hier Duivelsfans wonen: Vier mensen toveren wijk Rozenhof om tot waar Duivelsbastion .“Hier hangt een kilometer aan tricolore vlaggen”

Tienen12 juni lijkt voor velen nog een doorsnee zaterdag, maar voor Rode Duivel Kevin De Bruyne & co zal de bal dan rollen tijdens hun eerste EK-match. Afgelopen oefenwedstrijd tegen Griekenland bewees alvast dat alle steun meer dan welkom is. De bewoners van het Rozenhof hebben dat maar al te goed begrepen. Zij tooiden hun gevels met duivels rood en spanden driekleurige vlagjes tot zover het oog reikt. 

 1. Strandfuif gaat dan toch niet door : "Dit is echt hard balen, maar het kan niet anders”
  PREMIUM
  Glabbeek

  Strandfuif gaat dan toch niet door : "Dit is echt hard balen, maar het kan niet anders”

  De Strandfuif in Glabbeek, voorzien op 1 augustus gaat dan toch niet door, het tweede jaar op rij geen Strandfuif dus. De 41ste editie zou een speciale zijn, een afgeslankte versie voor maximaal duizend bezoekers waar zou kunnen gedanst worden. Maar helaas is dat laatste niet mogelijk. De organisatie besliste intussen er een streep door te trekken. De gekochte tickets blijven geen jaar langer geldig, men kiest er voor om meteen terug te betalen.
 2. Burgemeester terecht fier op inwoners die tal van goederen inzamelden via Linter Helpt
  Linter

  Burgemees­ter terecht fier op inwoners die tal van goederen inzamelden via Linter Helpt

  De burgemeester en het bestuur van Linter is met recht en rede fier op hun inwoners. tijdens de actie Linter Helpt konden inwoners kledij en tal van goederen binnenbrengen in De Linde. Vandaag brengt de burgemeester, na samenspraak met de gouverneur van Luik, Hervé Jamar, deze spullen zelf naar een depot in Sart-Tilmant. Van daaruit zal men de goederen verdelen aan de door de watersnood getroffen inwoners.