Charlotte Janssens keek toch maar eventjes weg van de naald, maar was wel blij met haar vaccin.
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte Janssens keek toch maar eventjes weg van de naald, maar was wel blij met haar vaccin. © Bollen

Eerste 12- tot 15-jarigen aan de beurt, hier en daar een angstige blik : "Vriendelijke verpleegster stelde me gerust, niets gevoeld van prik”

Tienen/Boutersem/Hoegaarden/Kortenaken/GlabbeekIn het vaccinatiecentrum aan de Goossensvest in Tienen was vandaag opvallend veel jong volk. De eerste ‘lading’ 12- tot 15-jarigen kreeg er een eerste prik. Iedereen was blij er te zijn, maar hier en daar viel ook een bleek gezichtje te spotten. Opmerkelijk: niet de zalvende woorden van mama of papa die (verplicht) meekwamen konden de angst wegnemen, wél die van de vriendelijke verpleegsters en medewerkers.

  1. Bestuurster merkt fietser te laat op, jongeman naar ziekenhuis
    Tienen

    Bestuur­ster merkt fietser te laat op, jongeman naar ziekenhuis

    Bij het verlaten van de parking van een kledingwinkel aan de Vinckenboschvest in Tienen merkte donderdag rond 17.30 uur een 66-jarige bestuurster uit Geldenaken een fietser op het fietspad helaas niet op, waardoor het tot een aanrijding kwam. De fietser kwam hierbij ten val en raakte gewond aan het hoofd. De 19-jarige jongeman uit Tienen werd ter verzorging en verdere controle naar de spoeddienst van het ziekenhuis gebracht.