Als jij nog asbestleien of oude golfplaten met asbest liggen hebt, kan je gebruik maken van het tijdelijk aanbod van EcoWerf.
Volledig scherm
PREMIUM
Als jij nog asbestleien of oude golfplaten met asbest liggen hebt, kan je gebruik maken van het tijdelijk aanbod van EcoWerf. © Getty Images

Ecowerf haalt op aanvraag asbest op aan huis

TienenHeb jij nog asbestleien of oude golfplaten met asbest liggen? Maak gebruik van het tijdelijk aanbod van EcoWerf om deze veilig, met de hulp van een asbestcoach, aan huis te laten ophalen. Dankzij de steun van OVAM betaal je slechts 30 euro per asbestzak (wel met een maximum van 5 zakken).

 1. Centrum voor Therapeutisch Paardrijden verwelkomt paardje Thor: “Dankzij onze paarden komen ruiters hier tot rust”

  Centrum voor Therapeu­tisch Paardrij­den verwelkomt paardje Thor: “Dankzij onze paarden komen ruiters hier tot rust”

  Het Centrum voor Therapeutisch Paardrijden (CTP) in Landen heeft er een nieuwe bewoner bij. Thor, een paard van vijf jaar oud, helpt mensen met een beperking voortaan met hun aangepaste hippotherapie. “Al is het wel een prijzig beestje", vertelt medeoprichter van het centrum Paul Vlayen. Het CTP krijgt daarom financiële steun van Kiwanis Sint-Truiden-Haspengouw, dat op 16 april voor de tweede keer een Bloesemrun organiseert.
  Landen
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.